Bli frivillig hos oss!
Kunne du tenke deg å være frivillig på Norges mest grenseoverskridende festival?
Vi trenger deg!

Uten vårt dedikerte team av frivillige ville Barents Spektakel rett og slett ikke skjedd – vi anser våre frivillige som noe av det viktigste vi har for å gjennomføre festivalen. Som frivillig i Barents Spektakel vil du hjelpe til med diverse oppgaver og kan ha ulike ansvarsområder, men viktigst av alt, får du sjansen til å oppleve Barents Spektakel fra innsiden og være en vesentlig del av festivalteamet!

På grunn av usikkerhet rundt COVID-19-situasjonen i februar 2022 kan både reiserestriksjonene, våre behov for frivillige og festivaloppgavene endre seg og vi ber om forståelse for dette. Vi ønsker likevel at alle som har lyst om å melde seg på som frivillig og vi vil holde dere oppdatert på situasjonen for festivalen slik at det blir både trygt og morsomt for alle!

Hvilke roller og oppgaver kan du utføre som Barents Spektakel-frivillig?
Sikkerhet ved ulike arrangementer
Informasjon til publikum
Salg av billetter og billettkontroll
Transport og logistikk
Artist vert
Utstillingsassistent
Teknisk assistent
Foto, video og web

Hva er kravene for å bli frivillig ved Barents Spektakel?
Det er bare noen få betingelser!
Det viktigste er at du ønsker å hjelpe til og oppleve festivalen!
Du er 18+ når festivalen starter (23.02.22)
Du kan snakke enten engelsk eller norsk

Hvordan uttrykker vi vår varmeste takk for hjelpen din?
For din frivillige innsats får du en t-skjorte spesielt designet for Barents Spektakel 2022, samt gratis inngang til arrangementer som krever billett*. Vi tilbyr ellers en grenseoverskridende møteplass hvor du garantert vil bli kjent med fantastiske mennesker og oppleve fem dager med samtidskultur og fest i Barents-ånd!

Bli med på laget og møt oss i Kirkenes!
*For gratis tilgang til festivalarrangementer må du jobbe i minimum 7,5 timer. Gratis inngang gjelder kun dersom arrangementet ikke er utsolgt tidligere.