Stream Cube

17.02 - 20.02
Ons 18:00 - 20:00
Tor 08:30 - 20:00
Fre 08:30 - 20:00
Lør 10:00 - 20:00
Torget
Gratis
Hybrid (Local and Digital)

REGISTRERING MED QR KODE PÅ TORGET UNDER LIVEFREMFØRINGENE

Onsdag 17.02

18:00 – 20:00

Stream Cube starter

Digitale åpningstaler

Rullerende program

Torsdag18.02

08:30 – 20:00

Rullerende program

17:00

Livefremføring med

Ekaterina Efremova

(registrering med QR kode)

Fredag 19.02

08:30 – 20:00 

Rullerende program

17:00

Livefremføring med

Roots up dance company

(registrering med QR kode)

Lørdag 20.02

10:00 – 20:00

Rullerende program

13:00 

Livefremføring med

Evgeny Popov og Ekaterina Okhraminskaya 

fiolin og cello

(registrering med QR kode)

 

17:00

Livefermføring med

Sergey Makarov – accordion

(registrering med QR kode)

Stream Cube

Livefremføringer inkluderer: Roots up dance company, Ekaterina Efremova, Evgeny Popov & Ekaterina Okhraminskaya and Sergey Makarov.

 

Videoinnslag inkluderer: Ivar Beddari/ Beddari Band (Pasvik), Terje Øvergaard Dahlberg/ It Might Get Loud (Bjørnevatn), Marthe Valle (Harstad)

 

Andre innslag:

Anastasia KorabekDancer, teacher, choreographer

Drum tam tam

Anastasia Skotnikova

tvoimysli (Maria Lesukova)Better days

Lola Smolina

CINDEREMBER

Andrey Bryazgin (No Words)

Andrey SkorokhodovHeitor Villa Lobos. Prelude N1.

Leleki

Irina Volokoslavskayakantele, «Kalevalskaya runa» by I.Shishkanova

TIGRANI & k_freakadelik CVÉTA ZAKATA

Yura Starinskiy – frontman, “Pochtovaya Sluzhba Bangkoka”

Stas Odinokov

Livefremføringer skaper dialog og utveksling av usynlig energi. Prøv å se på en forhåndsinnspilt konsert kontra det å stå på første rad i et fullstappet lokale. Kan du føle forskjellen?

Russland har vært i en kunstnerisk nedstengning siden Mars 2020; da alle offentlige arrangementer ble stoppet. Selv ved årets slutt når nesten alt annet ble gjenåpnet, inkludert restauranter, shoppingsenter, treningssentre og bassenger, skoler og universiteter, samt samfunnsrelevante konferanser og møter, så fortsetter kulturelle sammenkomster å være begrenset.

Kunstnere over hele landet sliter med å få endene til å møtes, og mister kontinuerlig livnærende jobber. Dette er en situasjon de prøver å bekjempe ved offentlige uttalelser hvor de understreker viktigheten av det å ha et live-publikum; dette er ikke bare i kunstnerens egen interesse, men også det offentliges. Kunst og kulturlivet har blitt et offer under kampen mot COVID-19.

Soveromskonserter er for mange artister verken en optimal eller langsiktig løsning for å få endene til å møtes, men det gir dem en midlertidig plattform hvor deres kompetanse og offentlige relevans opprettholdes. Stream Cube vil åpne for et live internasjonalt publikum, samt skape en trygg og sentral plattform for russiske kunstnere i Norge. Lokale kunstnere fra Murmansk blir daglig teleportert fra deres private soverom til Kirkenes sentrum for korte samtaler og framføringer; vist hver dag til ‘verdens fire hjørner’.

BARENTS SPEKTAKEL 2021 THE ESSENTIALS - ÅPNINGSVIDEO

Roots up dance company

Roots up er et prisvinnende dansekompani fra Murmansk som jobber med stilene hip-hop, house, breakdance og eksperimentell dans. De har deltatt i en rekke festivaler, dance battles og forestillinger

Ekaterina Efremova

Ekaterina Efremova er musiker, komponist, skuespiller og produsent nå basert i Murmansk. Hun er uteksaminert fra Murmansk State Pedagogical Academy of Theatre Arts (puppet theatre faculty). Efremova har framtrådt på store arenaer over hele Barents-regionen, inkludert en solokonsert ved Murmansk Philharmonic.

Ekaterina Okhraminskaya

Evgeny Popov

Ekaterina Okhraminskaya er uteksaminert fra Petrozavodsk musikkonservatorium i 2012. I løpet av studiene deltok hun i internasjonale prosjekter over hele kloden: i Finland, USA og Norge. Hun er den første celloen i Murmansk Philharmonic, og har tidligere jobbet med Scene Finnmark. Siden 2017 har hun framført med kammermusikkprosjektet «Concerts Meetings», sammen med Piotr Makarov og Evgeny Popov.

Evgeny Popov er uteksaminert fra musikkonservatoriet i Petrozavodsk. I 2005 begynte han å jobbe i Murmansk, og er nå første fiolin i Murmansk Philharmonic. Popov har deltatt i internasjonale prosjekter i Norge og Finland, og har jobbet med Scene Finnmark. Siden 2017 har han framført med kammermusikkprosjektet «Concerts Meetings», sammen med Piotr Makarov og Ekaterina Okhraminskaya.

Sergey Makarov

Spiller bayan (kromatisk trekkspill). Uteksaminert fra Murmansk musikkhøyskole og Petrozavodsk musikkonservatorium. Grunnlegger av prosjektet «Top Bayanist in The World»

Ivar Beddari/Beddari Band

Ivar er født i 1994 og kommer fra Pasvikdalen i Øst-Finnmark.
Han har utdannelse fra NSKI Høyskole (2014-2017) og Oriveden Opisto (2013-2014). I 2015 utvekslet han til New York hvor han studerte skuespill ved The New School for Drama.

It Might Get Loud

«It Might Get Loud slapp sin første singel «Beautiful Mind» tidlig i 2017. Singelen ble oppfulgt av den tre spor lange EP-en «Warning» som inkluderte den dansbare og fengende låten «Shine Your Diamonds». Siden da har bandet etablert seg som et energisk liveband som virkelig trives på klubbscenene langs det langstrakte landet Norge.»

«Ideen bak bandet har sine røtter fra kalde nord, bare et steinkast fra grensen til naboen i øst. Nærmere bestemt Kirkenes.»

Les mer om bandet på Bio — IT MIGHT GET LOUD

Marthe Valle

Marthe Valle er en norsk sanger og låtskriver, født og oppvokst i Harstad. Som artist har hun vunnet Spellemannprisen, gitt ut syv plater og turnert i Norge siden 2004.