Transborder Cafe: Hot Seat with Arne Scheie

Tør du å ta plass i et Hot Seat ved siden av NRK-veteranen Arne Scheie og utfordre en av landets fremste fotballkjennere på duell i fotball-fakta? 

Vi vil invitere 5-6 fotball-kjennere til å melde seg opp i «fotball muntlig» med en av landets fremste fotball-nerder som opponent. Her kan alle sanne fotballgale få bryne seg mot en likesinnet med årevis av hardtrening i fotballkunnskap fra NRKs kommentatorbokser. Her kan de for én gangs skyld få god bruk for alt som er lagret i hjerne og hjerte av mer eller mindre livsavgjørende fakta om scoringer, tabeller, spillerkjøp, resultater, årstall og navn på trenere og dommere. Hvem kan mest om fotball? Hva man klarer man å lære av helt unødvendige kunnskap hvis man er interessert nok?  En lek som viser hvor mye fotball faktisk betyr for mange mennesker, og hvor mye kunnskap (og lidenskap) folk flest i mange land får rundt med til daglig.


I forkant av fotball-quizen ser vi på regional fotball historisk sett, pågående fotball-suksesshistoriene, som et samarbeid mellom jentefotballagene fra Finnmark og Kola, Bjørnevatn idrettslag som har nettopp rykket opp til 3.divisjon, osv. En samtale med Roger Finnjord (Finnmark Fotballkrets) med flere, i regi av Barentssekretariatet. 

 

Friday 23/02/18

18:00 - 20:00
150 NOK

Send this to a friend